Kok/kelner

Certificaat

Georganiseerd door VDAB
Opleidingscode: O-AMI-400190
Laatst gewijzigd op 21 november 2024

Beschrijving

Zou je graag in de keuken of zaal werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding kok/kelner iets voor jou. In 1 schooljaar leer je de technieken om in een keuken en zaal te kunnen werken. Tijdens de opleiding is een korte stage mogelijk. Als kok/kelner moet je 's avonds, in het weekend en soms in onderbroken diensten werken.

Wil je ontdekken of een job als (hulp-)kok/een job in de horeca iets voor jou is ? Neem dan zeker het digitaal infopakket als eens door !

Wat leer je ?

Modules 1ste semester :

Initiatie warme keuken Koude keuken
Nagerechten
Dagschotels met vlees en gevogelte Dagschotels met vis
Onthaal en omgang met gasten Interactie zaal/keuken Zaalvoorbereiding en bediening vangasten Zaalversnijdingen en ¿bereidingen Drankenkennis, bar en cocktails Initiatie keukentechnologie Voedingstechnologie

Modules 2de semester

Visgerechten Vleesgerechten Streekgerechten Dienst aan de kaart/keuken Dienst aan de kaart/zaal Algemene wijnkennis Beheer en organisatie Beheer en organisatie hotel

Duurtijd van de opleiding ? 1 schooljaar

Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen

Gebruik locatie toestaan!

Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.

Maak uw locatie bekend