Kok/kelner
Georganiseerd door VDAB
Opleidingscode: O-AMI-400190
Laatst gewijzigd op 21 november 2024
Beschrijving
Zou je graag in de keuken of zaal werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding kok/kelner iets voor jou. In 1 schooljaar leer je de technieken om in een keuken en zaal te kunnen werken. Tijdens de opleiding is een korte stage mogelijk. Als kok/kelner moet je 's avonds, in het weekend en soms in onderbroken diensten werken.
Wil je ontdekken of een job als (hulp-)kok/een job in de horeca iets voor jou is ? Neem dan zeker het digitaal infopakket als eens door !
Wat leer je ?
Modules 1ste semester :
Initiatie warme keuken
Koude keuken
Nagerechten
Dagschotels met vlees en gevogelte
Dagschotels met vis
Onthaal en omgang met gasten
Interactie zaal/keuken
Zaalvoorbereiding en bediening vangasten
Zaalversnijdingen en ¿bereidingen
Drankenkennis, bar en cocktails
Initiatie keukentechnologie
Voedingstechnologie
Modules 2de semester
Visgerechten Vleesgerechten Streekgerechten Dienst aan de kaart/keuken Dienst aan de kaart/zaal Algemene wijnkennis Beheer en organisatie Beheer en organisatie hotel
Duurtijd van de opleiding ? 1 schooljaar
Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen
Gebruik locatie toestaan!
Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.
Maak uw locatie bekendBewaar opleiding | |||||
---|---|---|---|---|---|
ANTWERPEN Desguinlei 244 | Werkzoekende | Groepsleren | CVO Vitant | ||
KOKSIJDE HOUTSAEGERLAAN 40 | Werkzoekende | Groepsleren | MIRAS |