Hulpkok

Georganiseerd door VDAB
Opleidingscode: O-AMI-403400
Laatst gewijzigd op 21 november 2024

Beschrijving

Zou je graag in de keuken werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding hulpkok iets voor jou. Tijdens de opleiding is een korte stage mogelijk. Na de opleiding doe je 4 weken stage in een professionele keuken. Zo krijg je beroepservaring. Als hulpkok moet je 's avonds, in het weekend en soms in onderbroken diensten werken.

Wil je ontdekken of een job als (hulp-)kok/Een job in de horeca iets voor jou is? Neem dan zeker het digitaal infopakket al eens door!

Wat leer je?

  • hygiëneregels;
  • snijtechnieken, basisbereidingen en kooktechnieken;
  • samenwerken met anderen;
  • salades, snacks en soepen bereiden;
  • aardappel- en pastabereidingen maken;
  • eenvoudige vis- vlees- groente- en nagerechten
  • bistro vis- vlees- groente- en nagerechten

Hoelang duurt de opleiding?

De duurtijd kan variëren van opleidingsplaats tot opleidingsplaats en is te vinden onder "planning en organisatie".

Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen

Gebruik locatie toestaan!

Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.

Maak uw locatie bekend