Medewerker slagerij

Certificaat

Georganiseerd door VDAB
Opleidingscode: O-AMI-575480
Laatst gewijzigd op 21 november 2024

Beschrijving

Zou je graag als medewerker in een slagerij willen werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding Medewerker slagerij iets voor jou. In 15 weken leer je de basis om in een slagerij te kunnen werken. Tijdens de opleiding is een stage mogelijk. Zo krijg je beroepservaring. Als medewerker slagerij moet je vroeg beginnen werken en onder specifieke omstandigheden (koude, rechtstaand, stress ¿).

Wat leer je?

  • hygiëneregels en veiligheidsnormen;
  • bereiden van vleesproducten (charcuterie);
  • eenvoudige verkoopklare gerechten;
  • eenvoudige verwerking van deelstukken van varkens, -runds, -en kalfsvlees;
  • panklaar maken van vers vlees;
  • toonbankpresentatie.

Tijdens de opleiding volg je een stage. Zo krijg je praktijkervaring..

Hoelang duurt de opleiding?

  • 10 weken opleiding.

Gerelateerde beroepen

Slager

Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen

Gebruik locatie toestaan!

Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.

Maak uw locatie bekend