Slager distributie
Georganiseerd door VDAB
Opleidingscode: O-AMI-575481
Laatst gewijzigd op 21 november 2024
Beschrijving
Zou je graag als slager in een slagerij van een keten of warenhuis willen werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding Slager distributie iets voor jou. In 12 weken leer je niet alleen heel wat technische vaardigheden aan zoals versnijden, verwerken en verpakken van vlees en slagerijproducten, we geven je ook de technieken mee voor de verkoop en presentatie aan de toonbank. Tijdens de opleiding is een stage mogelijk. Zo krijg je beroepservaring. Als slager moet je vroeg beginnen werken en onder specifieke omstandigheden (koude, rechtstaand, stress).
Wat leer je?
- hygiëneregels en veiligheidsnormen;
- verkoop in de slagerij;
- eenvoudige verwerking van deelstukken van varkens, -runds, -en kalfsvlees;
- panklaar maken van vers vlees;
- toonbankpresentatie.
Tijdens de opleiding volg je een stage. Zo krijg je praktijkervaring.
Hoelang duurt de opleiding?
- 12 weken opleiding
Gerelateerde beroepen
SlagerKies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen
Gebruik locatie toestaan!
Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.
Maak uw locatie bekendBewaar opleiding | |||||
---|---|---|---|---|---|
ANDERLECHT EMILE GRYSONLAAN 1 A | Werkzoekende | Groepsleren | GO! CVO Brussel campus COOVI | ||
ANTWERPEN DESGUINLEI 244 A | Werkzoekende | Groepsleren | Hoofdzetel van : Centrum voor Volwa |