Slager - spekslager
Georganiseerd door VDAB
Opleidingscode: O-AMI-575580
Laatst gewijzigd op 21 november 2024
Beschrijving
Als slager-spekslager zorg je ervoor dat gezinnen, restauranthouders en traiteurs in optimale omstandigheden vers vlees en aanverwante producten aangereikt krijgen.
Tijdens deze opleiding komen alle facetten van het beroep aan bod. Zo leer je het uitsnijden, uitbenen en winkelklaar maken van varken, rund en kalf. Je maakt vleesbereidingen en je leert het versnijden van gevogelte en konijn. Specifieke vleesproducten leer je ook zelf maken, zowel basis als verfijnde producten. Verder bied je je klanten ook warme en koude verkoopsklare gerechten aan.
De cursus basis bedrijfsbeheer brengt je op de hoogte van commerciële, juridische en financiële aspecten van het ondernemerschap. Hierdoor ben je volledig in orde met de vestigingswetgeving als jij je beroep als zelfstandige wilt uitoefenen.
De opleiding combineert theorielessen met werkplekleren onder begeleiding van een mentor in een leerbedrijf. Zo leer je al doende vanuit de praktijk.
Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen
Gebruik locatie toestaan!
Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.
Maak uw locatie bekendBewaar opleiding | |||||
---|---|---|---|---|---|
ANDERLECHT EMILE GRYSONLAAN 1 A | Werkzoekende | Groepsleren | GO! CVO Brussel campus COOVI | ||
GENT AUTOWEG-ZUID 3 | Werkzoekende | Groepsleren | SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Gen | ||
HEVERLEE INTERLEUVENLAAN 2 | Werkzoekende | Groepsleren | Qrios Campus Leuven |