Brood- en banketbakker

Diploma

Georganiseerd door VDAB
Opleidingscode: O-AMI-575680
Laatst gewijzigd op 21 november 2024

Beschrijving

In deze opleiding leer je meerdere soorten brood en aanverwante producten bakken. Je leert ook allerlei soorten gebaken taarten maken. Hierbij hou je rekening met de hygiënevoorschriften.

Wil je ontdekken of een job als industriële bakker/ banketbakker iets voor jou is? Neem dan zeker het digitaal infopakket al eens door! In de opleiding komen volgende modules aan bod:

  • Soorten degen;
  • Beslagen en taarten;
  • Luxedegen en banketproducten;
  • Basis chocolade.

Extra praktijklessen en een externe stage helpen je het beroep nog beter te beheersen. In de cursus basis bedrijfsbeheer word je op de hoogte gebracht van commerciële, juridische en financiële aspecten van het ondernemerschap en ben je volledig in orde met de vestigingswetgeving als je als zelfstandige wil starten.

Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen

Gebruik locatie toestaan!

Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.

Maak uw locatie bekend