Medewerker bakkerij
Georganiseerd door VDAB
Opleidingscode: O-AMI-575800
Laatst gewijzigd op 21 november 2024
Beschrijving
Zou je graag als medewerker in een bakkerij willen werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Als medewerker bakkerij heb je de keuze om in een kleine bakkerij of in een grote industriële zaak aan de slag te gaan. Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding 'Medewerker bakkerij' iets voor jou. In 14 weken leer je de basis om in een bakkerij te kunnen werken. Tijdens de opleiding is een stage mogelijk. Zo krijg je beroepservaring. Als medewerker bakkerij moet je vroeg beginnen werken en onder specifieke omstandigheden (koude, rechtstaand, stress ).
Wil je ontdekken of een job als industriële bakker/ banketbakker iets voor jou is? Neem dan zekerhet digitaal infopakket al eens door!
Wat leer je?
- hygiëneregels en veiligheidsnormen;
- brood bakken, harde en zachte luxedegen;
- beslagen en cakes;
- vet -en soezendegen;
- bladerdeeg, taarten en vlaaien.
Tijdens de opleiding volg je een stage. Zo krijg je praktijkervaring.
Hoelang duurt de opleiding?
- 14 weken opleiding.
Gerelateerde beroepen
Brood- en banketbakkerKies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen
Gebruik locatie toestaan!
Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.
Maak uw locatie bekendBewaar opleiding | |||||
---|---|---|---|---|---|
ANDERLECHT EMILE GRYSONLAAN 1 A | Werkzoekende | Groepsleren | GO! CVO Brussel campus COOVI | ||
HASSELT TRICHTERHEIDEWEG 7 | Werkzoekende | Groepsleren | Syntra Hasselt | ||
SINT-NIKLAAS HOGEKOUTER 1 | Werkzoekende | Groepsleren | SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN |