Beschrijving
De coronacrisis heeft de realiteit pijnlijk uitvergroot: passie en creativiteit zijn belangrijk in de horeca, maar daarmee alleen trek je het niet. Correct rekenen en voldoende geld overhouden is noodzakelijk.
Deze onderwerpen komen aan bod:
Help, waar zijn mijn centen naartoe? Het verdienmodel van een horecazaak
3 rekenfouten in F&B berekening die je veel geld kosten
Werken met recepten: alleen maar voordelen
Geld verdienen met je menukaart
Toelatingsvoorwaarden
Je kan alleen deelnemen als je je vooraf inschrijft voor deze opleiding met je VDAB-account.
Je hebt een laptop, tablet of smartphone met internet nodig.
Planning en organisatie
Je bent niet verplicht het hele pakket te volgen.
Je kan je beperken tot datgene wat je nodig hebt.
Je bepaalt je leerplek en leermomenten. De cursus is toegankelijk via het internet.
Praktische info
Contactinfo
Heb je een vraag over online leren? Ervaar je een technisch probleem met de online cursus? Vul dan dit formulier in.
Helemaal overtuigd?
Start de online opleidingOnline - Georganiseerd door VDAB
Cursuscode: C-AMI-200787 - Bekijk algemene opleidingspagina (code: O-AMI-801137)
Laatst gewijzigd op 13 oktober 2022
Kostprijs
Deze opleiding is gratis.
Leervorm
Online leren
Je leert waar en wanneer je wil. De cursus staat online en je neemt hem zelfstandig door. Je kan bij een instructeur terecht met vragen.
Lesgever
VDAB E-leren
Lesplaats
Online