Verdien meer met je gerechten en dranken
Georganiseerd door VDAB
Opleidingscode: O-AMI-801137
Laatst gewijzigd op 13 oktober 2022
Beschrijving
De coronacrisis heeft de realiteit pijnlijk uitvergroot: passie en creativiteit zijn belangrijk in de horeca, maar daarmee alleen trek je het niet. Correct rekenen en voldoende geld overhouden is noodzakelijk.
Deze onderwerpen komen aan bod:
Help, waar zijn mijn centen naartoe? Het verdienmodel van een horecazaak
3 rekenfouten in F&B berekening die je veel geld kosten
Werken met recepten: alleen maar voordelen
Geld verdienen met je menukaart
Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen
Gebruik locatie toestaan!
Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.
Maak uw locatie bekendBewaar opleiding | |||||
---|---|---|---|---|---|
Online | Werkzoekende | Online Leren | VDAB E-leren | ||
Online | Werknemer | Online Leren | VDAB E-leren |