Beschrijving
Hoe haal je het meeste uit je ingrediënten? Hoe verklein je je ecologische voetafdruk? En hoe creëer je een fijne sfeer voor je gasten en personeel?
In deze cursus ontdek je hoe je op verschillende vlakken duurzaam kan werken in de horeca. Want duurzaamheid gaat verder dan aandacht hebben voor het klimaat. Het is ook duurzaam omgaan met jezelf en je medewerkers. En ook klanten vinden een duurzame aanpak waardevol. Je hebt er dus heel wat bij te winnen als je duurzaam werkt.
Deze onderwerpen komen aan bod:
Op weg naar duurzame horeca: Wat is duurzaamheid in de horeca en wat is het niet?
Onze producten & ik: Hoe helpen productkennis en een goede voorbereiding om duurzaam te ondernemen?
Onze natuur & ik: Hoe werk ik spaarzaam met voedsel, verpakkingen, water en energie?
Ons team & ik: Hoe bouw ik een duurzame relatie op met mijn team?
Onze gasten & ik: Hoe bouw ik een duurzame relatie op met mijn klanten?
Toelatingsvoorwaarden
Je hebt een laptop (of tablet of smartphone) met internet nodig. Gebruik een recente browser voor een optimale leerervaring.
Planning en organisatie
Je bent niet verplicht het hele pakket te volgen.Je kan je beperken tot wat je direct nodig hebt. Je bepaalt zelf waar en wanneer je leert. Via het internet heb je 24 uur op 24 toegang tot je cursus.
Praktische info
Contactinfo
Heb je een vraag over online leren? Ervaar je een technisch probleem met de online cursus? Vul dan dit formulier in.
Helemaal overtuigd?
Start de online opleidingOnline - Georganiseerd door VDAB
Cursuscode: C-AMI-216115 - Bekijk algemene opleidingspagina (code: O-AMI-801422)
Laatst gewijzigd op 9 januari 2025
Kostprijs
Deze opleiding is gratis.
Leervorm
Online leren
Je leert waar en wanneer je wil. De cursus staat online en je neemt hem zelfstandig door. Je kan bij een instructeur terecht met vragen.
Lesgever
VDAB E-leren
Lesplaats
Online