Duurzaamheid in de horeca
Georganiseerd door VDAB
Opleidingscode: O-AMI-801422
Laatst gewijzigd op 9 januari 2025
Beschrijving
Hoe haal je het meeste uit je ingrediënten? Hoe verklein je je ecologische voetafdruk? En hoe creëer je een fijne sfeer voor je gasten en personeel?
In deze cursus ontdek je hoe je op verschillende vlakken duurzaam kan werken in de horeca. Want duurzaamheid gaat verder dan aandacht hebben voor het klimaat. Het is ook duurzaam omgaan met jezelf en je medewerkers. En ook klanten vinden een duurzame aanpak waardevol. Je hebt er dus heel wat bij te winnen als je duurzaam werkt.
Deze onderwerpen komen aan bod:
Op weg naar duurzame horeca: Wat is duurzaamheid in de horeca en wat is het niet?
Onze producten & ik: Hoe helpen productkennis en een goede voorbereiding om duurzaam te ondernemen?
Onze natuur & ik: Hoe werk ik spaarzaam met voedsel, verpakkingen, water en energie?
Ons team & ik: Hoe bouw ik een duurzame relatie op met mijn team?
Onze gasten & ik: Hoe bouw ik een duurzame relatie op met mijn klanten?
Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen
Gebruik locatie toestaan!
Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.
Maak uw locatie bekendBewaar opleiding | |||||
---|---|---|---|---|---|
Online | Werkzoekende | Online Leren | VDAB E-leren | ||
Online | Werknemer | Online Leren | VDAB E-leren |