Bakker
Georganiseerd door CVO Vitant - campus PIVA
Opleidingscode: O-AMI-E20837
Laatst gewijzigd op 23 januari 2024
Beschrijving
11 modules : Broden en harde luxe , Zachte luxe , Taarten op basis van gistdegen, Gerezen bladerdeeg, Specialiteiten broden en harde luxe, Specialiteiten gerezen bladerdeeg, Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen, Dieetproducten bakkerij, Stage bakkerij, Verkoop (banket)bakkerij en aanverwante producten en Organisatie (banket)bakkerij en aanverwante
Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen
Gebruik locatie toestaan!
Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.
Maak uw locatie bekendBewaar opleiding | |||||
---|---|---|---|---|---|
ANTWERPEN Desguinlei 244 | Werkzoekende | Groepsleren | CVO VITANT - Campus Piva |
Bekijk de site van de organisator voor meer informatie
VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze opleiding en de eventuele inbreuken op de geldende wetgeving. Klachten over de opleiding kan je uitsluitend doorgeven aan de opleidingsverstrekker.