Hulpkok

Georganiseerd door CVO HIK
Opleidingscode: O-AMI-E20988
Laatst gewijzigd op 18 april 2023

Beschrijving

In deze opleiding worden de echte basistechnieken uitgelegd en ingeoefend. Hier worden vak- en keukentermen besproken en behandeld. Het correcte gebruik van keukenmessen, vingerzetting en de juiste materialen, gebruikt voor bepaalde handelingen en bereidingen, komen ook aan bod. Ervaren koks die jaren effectief in de privésector gewerkt hebben, zullen hun technieken en tips met jou delen. Deze lessen starten met theorie gelinkt aan de bereiding van het menu van de avond. Productkennis, gebruik van (soms alternatieve) ingrediënten en technieken worden in het theoriegedeelte van de lessen uitgebreid besproken. Vooral de basis die in de hotelscholen wordt gegeven, is de bron om een verdere professionele of recreatieve opleiding te doorlopen. Veiligheid, hygiëne en de HACCP-normen worden in elke les geïntegreerd.

Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen

Gebruik locatie toestaan!

Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.

Maak uw locatie bekend

Bekijk de site van de organisator voor meer informatie

VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze opleiding en de eventuele inbreuken op de geldende wetgeving. Klachten over de opleiding kan je uitsluitend doorgeven aan de opleidingsverstrekker.