Culinair de wereld rond

Georganiseerd door GO! CVO Antwerpen
Opleidingscode: O-AMI-E28328
Laatst gewijzigd op 16 mei 2022

Beschrijving

• basis kooktechnieken: wokken, stomen, grillen, koken, bakken in de oven • snijtechnieken voor groenten, fruit, vlees en vis • gerechten zoals fajitas, harira, canneloni, graved lax amor, zarzuela, shepards pie, tzatziki, chili con carne, baklava, bami goreng, jambalaya … • herkomst, voedingswaarde, verteerbaarheid, gebruik en bewaarmethode van grondstoffen • werken met een voedingsmiddelentabel • een werkplan volgen • verse kruiden gebruiken en gerechten op smaak brengen • de hygiëneregels in acht nemen.

Moeilijkheidsgraad: voor meer gevorderden. Je hebt reeds een goede kennis van koken

Je volgt 1 avond of namiddag les per 2 weken. Je kookt steeds per 2 personen aan een kookeiland. De kooklessen zijn heel praktijkgericht en worden gegeven door ervaren leerkrachten. Na elke geslaagde module behaal je een deelcertificaat.

Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen

Gebruik locatie toestaan!

Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.

Maak uw locatie bekend

Bekijk de site van de organisator voor meer informatie

VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze opleiding en de eventuele inbreuken op de geldende wetgeving. Klachten over de opleiding kan je uitsluitend doorgeven aan de opleidingsverstrekker.