Hulpkok

Georganiseerd door CVO EduKempen
Opleidingscode: O-AMI-E32110
Laatst gewijzigd op 11 januari 2024

Beschrijving

Voor wie is deze opleiding bestemd? De aangeboden cursussen richten zich tot een breed publiek. Zowel jong als oud, hobbyisten als professionals, vinden beslist hun gading binnen het aanbod. Waarom deze opleiding? In deze opleiding leer je op professionele wijze de meest diverse menu's bereiden. Je bouwt verder op de kennis opgedaan tijdens de opleiding keukenmedewerker en leert eveneens de nieuwste evoluties in kook- en eetcultuur. Deze opleiding kan gevolgd worden na het afronden van de opleiding keukenmedewerker Deze opleiding bestaat uit volgende modules:

  • Bistrogerechten met vlees en gevogelte
  • Bistrogerechten met vis
  • Bistrogerechten met groenten, fruit & kruiden
  • Bistronagerechten
  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten

Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen

Gebruik locatie toestaan!

Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.

Maak uw locatie bekend

Bekijk de site van de organisator voor meer informatie

VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze opleiding en de eventuele inbreuken op de geldende wetgeving. Klachten over de opleiding kan je uitsluitend doorgeven aan de opleidingsverstrekker.