Keukenmedewerker/Hulpkok INTENSIEF dagtraject
Georganiseerd door CVO EduKempen
Opleidingscode: O-AMI-E32113
Laatst gewijzigd op 26 augustus 2024
Beschrijving
In dit intensieve traject starten we met de modules van de opleiding keukenmedewerker en stromen we door naar hulpkok. Dit traject kan je enkel in het geheel volgen en omvat stage.
Als keukenmedewerker assisteer je de kok en het andere keukenpersoneel. Zo help je voor de service met alle voorbereidingen. Tijdens de dienst help je de (hulp)kok bij de bereidingen en maak je ook eigen bereidingen klaar. Na de dienst ruim je mee op.
Als hulpkok ben je de rechterhand van de kok en bereid je gerechten volgens de juiste kooktechnieken. Je zorgt mee voor een goede mise-en-place en staat mee in voor een goede werkorganisatie van de keuken en zorgt voor een gepaste communicatie met andere collegas, gasten en leveranciers. Je leert een evenwichtig, gevarieerd en smakelijk menu samenstellen. Soepen en sausen, vlees-, gevogelte- en visbereidingen, desserts en gebak en de basis van de zaal; in deze opleiding komt het aan bod. Technieken zoals wokken, steamen en andere, nieuwe bereidingswijzen hebben na de lessenreeks geen geheimen meer voor jou. Naast dit alles leer je ook de basis van de zaaltechnieken.
In dit intensieve traject worden theorie, praktijk en werkplekleren (stage) gecombineerd.
Ben je ingeschreven als werkzoekende bij VDAB en heb je interesse in deze opleiding? Neem dan eerst contact op met Kathleen Dejongh (kathleen.dejongh@vdab.be)
Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen
Gebruik locatie toestaan!
Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.
Maak uw locatie bekendBekijk de site van de organisator voor meer informatie
VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze opleiding en de eventuele inbreuken op de geldende wetgeving. Klachten over de opleiding kan je uitsluitend doorgeven aan de opleidingsverstrekker.