Kok in 1 jaar
Georganiseerd door cvo MIRAS
Opleidingscode: O-AMI-E32400
Laatst gewijzigd op 17 december 2024
Beschrijving
Gasten ontvangen en gastronomisch verwennen. Elke dag opnieuw. Van je passie je beroep maken. Is dat jouw droom? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Na deze eenjarige praktijkgerichte opleiding keuken ben je klaar om de sprong naar de horeca te wagen.
In deze boeiende en veelzijdige opleiding komen de laatste trends aan bod. We zetten jouw passie om in uitmuntend vakmanschap.
In de lessenreeks keukenpraktijk leer je eerst de essentiële basis: vis, vlees en groenten vakkundig bereiden en dresseren. Na deze lessenreeks behaal je het certificaat Keukenmedewerker.
Dan start je met de modules hulpkok. Je ontdekt geavanceerde technieken voor het bereiden van vis, vlees, gevogelte en wild. Ook groenten, kruiden en klassieke bereidingen passeren de revue.
In het laatste luik kok til je klassieke gerechten naar het niveau van hedendaagse topgastronomie. Dit luik organiseren we deels in ons centrum en deels op de werkvloer van een uitstekende horecazaak.
Tot slot, in de modules keukenbeheer en keukenorganisatie verwerf je noodzakelijke achtergrondinformatie die je moet kennen als je in de horeca aan de slag wilt. Onderwerpen zoals veiligheid en hygiëne (HACCP), voorraadbeheer, wetgeving eigen aan het beroep, controle op voeding en dranken, kostprijsberekening en prijszetting komen aan bod.
Kies een locatie voor meer info en om de opleiding aan te vragen
Gebruik locatie toestaan!
Door toestemming te geven aan uw browser om uw locatie te kennen, kunnen wij automatisch uw afstand tot de verschillende opleidingslocaties berekenen.
Maak uw locatie bekendBewaar opleiding | |||||
---|---|---|---|---|---|
BRUGGE Snaggaardstraat 13 | Werknemer | Groepsleren | cvo MIRAS | ||
BRUGGE Snaggaardstraat 13 | Werkzoekende | Groepsleren | cvo MIRAS |
Bekijk de site van de organisator voor meer informatie
VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze opleiding en de eventuele inbreuken op de geldende wetgeving. Klachten over de opleiding kan je uitsluitend doorgeven aan de opleidingsverstrekker.