Vlaamse klassiekers: de lekkerste gerechten uit de Vlaamse keuken
Omschrijving
Verdiep je in de heerlijke smaken van de Vlaamse keuken.
Je leert hoe je Vlaamse klassieke gerechten bereidt en je ontdekt het geheim achter de rijke en hartige smaken van de Vlaamse klassiekers.
Deze gerechten komen aan bod:
- tomaat garnaal
- asperges op vlaamse wijze
- stoofvlees
- balletjes in tomatensaus
- …
Met deze praktijkgericht workshop doe je inspiratie op voor je menukaart en verbeter je je horecakennis.
Toelatingsvoorwaarden
Om deze workshop te volgen, moet je je inschrijven. Hiervoor heb je een VDAB-account nodig.
Je bent (tijdelijk) werkzoekende met ervaring in de horeca.
Keukenkledij en schoenen meebrengen aub
Waar en wanneer kan je deze workshop volgen?
Klik om de kolom "Waar" oplopend te sorteren
|
Klik om de kolom "Wanneer" aflopend te sorteren
|
Klik om de kolom "Organisator" oplopend te
sorteren
|
Klik om de kolom "Beschikbare plaatsen" oplopend te
sorteren
|
||
---|---|---|---|---|---|
Archimedesstraat 4-6 8400 Oostende |
17 december 2024 van 09:00 tot 15:00 | 09:00 - 15:00 van 09:00 tot 15:00 | VDAB | Volzet |
Sta je op de wachtlijst, dan schrijven we je automatisch in als er een plaats vrijkomt.
Zet je op de wachtlijst
|