Barista
Omschrijving
Wil je graag je horecakennis opfrissen en verbeteren? Ontdek dan de kunst van het bereiden van koffie.
In deze inspirerende workshop krijg je tips en tricks om de ideale koffie te bereiden en te serveren zoals espresso, cappuccino, lungo, americano… Deze workshop is praktijkgericht. Je leert concrete vaardigheden en oefent ze in.
Deze onderwerpen komen aan bod:
- Wat moet je zeker weten over koffie en melk?
- Hoe stel je de machine in en welke invloed heeft dat op de koffie?
- Hoe stoom je melk op?
- Hoe schenk je de koffie mooi in en serveer je het aan de klant?
Toelatingsvoorwaarden
Om deze workshop te volgen, moet je je inschrijven. Hiervoor heb je een VDAB-account nodig.
Je bent werkzoekende of tijdelijk werkloos met ervaring in de horeca.
Waar en wanneer kan je deze workshop volgen?
Klik om de kolom "Waar" oplopend te sorteren
|
Klik om de kolom "Wanneer" aflopend te sorteren
|
Klik om de kolom "Organisator" oplopend te
sorteren
|
Klik om de kolom "Beschikbare plaatsen" oplopend te
sorteren
|
||
---|---|---|---|---|---|
Archimedesstraat 4/6 8400 Oostende |
27 februari 2025 van 09:00 tot 15:30 | 09:00 - 15:30 van 09:00 tot 15:30 | VDAB | 3 |
|
Archimedesstraat 4/6 8400 Oostende |
24 april 2025 van 09:00 tot 15:30 | 09:00 - 15:30 van 09:00 tot 15:30 | VDAB | Inschrijven vanaf 23 februari 2025 | |
Archimedesstraat 4/6 8400 Oostende |
22 mei 2025 van 09:00 tot 15:30 | 09:00 - 15:30 van 09:00 tot 15:30 | VDAB | Inschrijven vanaf 21 maart 2025 | |
Archimedesstraat 4/6 8400 Oostende |
19 juni 2025 van 09:00 tot 15:30 | 09:00 - 15:30 van 09:00 tot 15:30 | VDAB | Inschrijven vanaf 18 april 2025 |