Opleidingen
Opleiding haccp in de horeca
Filters
11 opleidingen gevonden
Erkend door
Online
Organisator: VDAB
Je bepaalt zelf je leerplek en
leermomenten. De cursus is 24u op 24 toegankelijk via het internet.
Voor Werkzoekende, Werknemer
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
Werkzoekende | Online leren | VDAB |
Erkend door
|
|
Werknemer | Online leren | VDAB |
KNELPUNTBEROEP
Erkend door
Diploma
Organisator: VDAB
Deze opleiding duurt 3 schooljaren en start in september. De selectie bestaat uit enkele testen en een motivatiegesprek. Indien u niet beschikt over een diploma middelbaar onderwijs, wordt een test afgenomen. Indien geslaagd voor deze test en vervolgens het motivatiegesprek, kan u starten met de opleiding.
U krijgt een diploma erkend doo...
Voor Werkzoekende
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
GEEL
Kleinhoefstraat 4
|
Werkzoekende | Groepsleren | VDAB |
Erkend door
|
ROESELARE
Wilgenstraat 32
|
Werkzoekende | Groepsleren | VDAB |
Erkend door
|
KNELPUNTBEROEP
Erkend door
Organisator: VDAB
De volgende start van de opleiding is voorzien voor najaar (eind september/begin oktober) 2024.
Medewerker slagerij is een zeer praktijkgerichte opleiding waarbij leren bij Syntra gecombineerd wordt met werkplekleren.
**Dit wil ik! Wat zijn de volgende stappen?**
- Vraag de opleiding aan. Een VDAB bemiddelaar zal jou binnen de 3 werkdag...
Voor Werkzoekende
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
DIKSMUIDE
Kaaskerkestraat 22
|
Werkzoekende | Groepsleren | VDAB |
Erkend door
|
GENT
Autoweg-zuid 3
|
Werkzoekende | Groepsleren | VDAB |
Erkend door
|
Erkend door
Online
Organisator: VDAB
De gemiddelde doorlooptijd van deze cursus bedraagt 60 minuten.
Je bent niet verplicht het hele pakket te volgen. Je kan je beperken tot dat wat je direct nodig hebt.
Je bepaalt zelf je leerplek en leermomenten. De cursus is 24u op 24 toegankelijk via het internet.
Deze cursus kan je volgen op alle toestellen met een internetverbinding...
Voor Werknemer, Werkzoekende
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
Werknemer | Online leren | VDAB | ||
Werkzoekende | Online leren | VDAB |
Erkend door
|
Erkend door
Organisator: MENTOR
Start:
De opleiding start elke 5 à 6 weken.
Duur:
De opleiding duurt in totaal ongeveer 15 weken:
- 1 week vorming
- +/- 10 weken opleiding
- 4 weken stage
Uurrooster:
- Maandag: 08u30 15u30
- Dinsdag: 08u30 15u30
- Woensdag: 08u30 17u30
- Donderdag: 08u30 15u30 + 17u30 - 22u
- Vrijdag: 08u30 15u30
Op donderdagavo...
Voor Werkzoekende
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
KORTRIJK
Doorniksestraat 60
|
Werkzoekende | Groepsleren | MENTOR |
Erkend door
|
Organisator: CVO HIK
- jaaropleiding
- 1 lesavond/week van 18u20 tot 22u30
- aangeboden opleidingsjaren: 1, 2 en 3
Voor Werkzoekende, Werkgever
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
GEEL
Technische-schoolstraat 52
|
Werkzoekende | Groepsleren | CVO HIK | |
GEEL
Technische-schoolstraat 52
|
Werkgever | Groepsleren | CVO HIK | |
HERENTALS
Kerkstraat 38
|
Werkzoekende | Groepsleren | CVO HIK | |
HERENTALS
Kerkstraat 38
|
Werkgever | Groepsleren | CVO HIK |
Organisator: cvo MIRAS
De opleiding duurt één schooljaar, van begin september tot eind juni.
Je bent gemiddeld 6 à 7 lesmomenten per week aanwezig op de campus.
In de lessenreeks keukenpraktijk leer je eerst de essentiële basis: vis, vlees en groenten vakkundig bereiden en dresseren. Na deze lessenreeks behaal je het certificaat Keukenmedewerker.
Da...
Voor Werkzoekende, Werknemer
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
BRUGGE
Snaggaardstraat 13
|
Werkzoekende | Groepsleren | cvo MIRAS | |
BRUGGE
Snaggaardstraat 13
|
Werknemer | Groepsleren | cvo MIRAS |
Organisator: cvo MIRAS
Een schooljaar loopt van 1 september tot en met 30 juni en heeft een verlofregeling zoals in het secundair onderwijs (incl. herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie en paasvakantie).
In de lessen keuken- en restaurantpraktijk leer je alle basistechnieken. In de restaurantcursussen train je in een stijlvolle bediening en in het co...
Voor Werkzoekende
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
BRUGGE
Snaggaardstraat 13
|
Werkzoekende | Groepsleren | cvo MIRAS | |
KOKSIJDE
Houtsaegerlaan 40
|
Werkzoekende | Groepsleren | cvo MIRAS |
Organisator: cvo MIRAS
De opleiding duurt één schooljaar, van begin september tot eind juni.
Je bent gemiddeld 6 à 7 lesmomenten per week aanwezig op de campus.
Voor Werkzoekende, Werknemer
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
BRUGGE
Snaggaardstraat 13
|
Werkzoekende | Groepsleren | cvo MIRAS | |
BRUGGE
Snaggaardstraat 13
|
Werknemer | Groepsleren | cvo MIRAS |
Organisator: cvo MIRAS
In deze opleiding leer je:
De basistechnieken van de Franse klassieke keuken
Technieken om vlees, vis, gevogelte en nagerechten op een correcte manier te bereiden
Basiskennis van snijtechnieken, vaktermen en producten
Zelfstandig werken in een team
De service in goede banen leiden en organiseren
HACCP-wetgeving
Deze opleidin...
Voor Werknemer
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
BRUGGE
Nieuwstraat 5
|
Werknemer | Groepsleren | cvo MIRAS |
Organisator: CVO De Verdieping
Start in september 2024
Duurtijd: 3 maanden
Voor Werkzoekende
Locatie | Doelgroep | Leervorm | Lesgever | Erkend |
---|---|---|---|---|
HEUSDEN-ZOLDER
Schachtplein 1
|
Werkzoekende | Groepsleren | CVO De Verdieping |