Werken in de horeca
Ontdek de vele mogelijkheden die de horecasector te bieden heeft en hoe je erin aan de slag kan. Kom je pas van school, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je je bijscholen, dan vind je hier alles wat je nodig hebt.
Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je sociaal en klantgericht? Stap dan in de bruisende wereld van de horeca en creëer onvergetelijke momenten voor je gasten.
Waarom kiezen voor een job in de horeca?
Hoe is het om in de horecasector te werken?
Je ontdekt het in deze video.
Voor elk wat wils
Van zaalmedewerker tot kok. In de horeca werken verschillende profielen. Nog niet helemaal mee wat een bepaalde job inhoudt? Onze beroepenfilms geven je een helder beeld.
Opleidingen
Leer een beroep waarmee je aan de slag kan in de horeca. Bijvoorbeeld:
Schaaf op een snelle manier je competenties bij via een gratis online cursus. Bijvoorbeeld:
"Heb je weinig ervaring in de horeca, maar veel goesting? Dan kan je toch bij ons aan de slag. We leiden je op de werkvloer op, met heel ons team."
Wat mag je verwachten van een horeca-opleiding bij VDAB?
Ervaren en enthousiaste lesgevers die je de kneepjes van het vak bijleren aan de hand van professioneel materiaal. Laat je overtuigen door de succesverhalen van onze cursisten.
Ontdek meer
- Ga na of een job in de horeca, keuken of als medewerker in de zaal iets voor jou is.
- Verbeter je horeca-skills met de opleidingen van onze partner Horeca Forma.
- Gebruik onze handige vertaalmodule Horeca Translate of duik in de online leermodules Van dier tot bord en Gastvrijheid in de horeca. Helemaal gratis dankzij de samenwerking met Horeca Forma en het Europees Sociaal Fonds.
In de kijker
Horeca-trailer
Kom proeven van een job in de horeca en ontdek of het iets voor jou is. De horeca-trailer rijdt binnenkort weer door het land. Check in afwachting alle andere events.
Bijverdienen met een flexi-job
Heb je een leuke baan, maar heb je af en toe zin in iets anders? Of ben je gepensioneerd en blijf je graag bezig? Dan kan je een centje bijverdienen in de horeca zonder belastingen te betalen via een flexi-job.